ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

KADET & ZODIAK Cocooning binnen én buiten

Droom je ervan te wonen in een stijlvol nieuwbouwappartement? Maar mis je dan dat eigen plekje groen? Wat denk je van een daktuin? Of van een dakterras? Kadet en Zodiak hebben het allemaal!

Deze twee kleine nieuwbouwprojecten met resp. 5 en 6 appartementen zijn zuidgericht en zo ingepland dat u geniet van optimale privacy en bezonning.

De troeven van Kadet & Zodiak zijn eindeloos: veel privacy, weinig onderhoud, eigen tuin of ruim terras, uitstekende oriëntatie, veel lichtinval, nabij centrum Antwerpen en openbaar vervoer, winkels op wandelafstand, park naast de deur, hoogwaardige afwerking,...

Kadet & Zodiak zijn broer en zus, het ene gebouw is rood, het andere woont ietwat verderop in de wijk en heeft een grijze bakstenen gevel. Uniek en bijna identiek!

Kom ze snel ontdekken! Het aanbod is beperkt!

Zààlig kleinschalig

U houdt aan uw privacy. Thuiskomen naar het knusse kleine gebouw met maar enkele, wel leuke buren. U houdt ook van ontstressen in uw stijlvol ruim appartement met groot terras en/of daktuin. De nieuwe nette wijk waarin u woont biedt de nodige mogelijkheden van het alledaagse winkelen. Moet u verder weg, bent u in een oogopslag in het bruisende centrum van Antwerpen.

Cocooning binnen en buiten

Kadet heeft 5, Zodiak 6 ruime, stijlvolle appartementen met privétuin of daktuin en een zonovergoten terras. Beide wachten op slimme bewoners die willen genieten van de leuke dingen des levens. Denkers genieten van een boek en koffie of glaasje wijn in hun stijvol appartement of in hun eigen privétuin. Of ze prepareren het dineertje voor de kinderen en kleinkinderen of beste vrienden die ze vanavond uitgenodigd hebben. Want in een ruim appartement met weinig onderhoud en véél comfort hebben ze alle tijd om na de boodschappen om de hoek mee te genieten met de genodigden. Doeners gaan op pad in de groene omgeving, wandelen, joggen of zelfs zeilen of trekken de stad in om daar de sfeer van de lente-terrasjes op te snuiven.

Het beste van 2 werelden

U hoeft absoluut niet te kiezen tussen wonen in de stad of buiten de stad. Kadet en Zodiak hebben het allemaal! U wil met zijn tweetjes de stad in voor een héérlijke koffie of een romantisch dineertje. Of u bent afgesproken met vriendinnen die u al zoo lang niet meer gezien heeft! Nee, u bent sportief en gezondheid is belangrijk, dus u haalt een frisse neus naast het zeilmeer waar de kleine zeilbootjes jonge sportievelingetjes meevoeren. De weidse groene omgeving daagt u uit tot meer!

Ontdek Kadet & Zodiak

Droom je ervan te wonen in een stijlvol nieuwbouwappartement? Maar mis je dan dat eigen plekje groen? Wat denk je van een daktuin? Of van een dakterras? Kadet en Zodiak hebben het allemaal!

Lees meer

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}